Onze marktgebieden

Infra

Complexe infrastructurele projecten

Industrie

Totaaloplossingen voor de industriële markt

Energie

Slimme energieoplossingen

contact-image

Kennis en expertise

Bij Nauta Heeg vindt u alle specialismen onder één dak. We beschikken over een gespecialiseerde engineering-afdeling. Hier ontwerpen en berekenen we de staalconstructies en vertalen dit uiteindelijk in precieze productietekeningen. Daarvoor gebruiken we geavanceerde 3D tekensoftware. Onze gekwalificeerde vakmensen zijn daarna in staat aan de hand van deze tekeningen alle ideeën te realiseren. Zij werken in onze productiehallen en op locatie aan de meest complexe en uiteenlopende staalconstructies.

contact-image

Unieke ligging aan open vaarwater

Door onze strategische ligging aan open vaarwater kunnen we grote constructies ook transporteren over water. Dit maakt onze productielocatie uitermate geschikt voor een breed scala aan klanten binnen de waterbouw, offshore en industrie. Voor vervoer over de weg staat ons moderne wagenpark klaar. Zo kunnen we iedere constructie snel en professioneel naar de plek van bestemming transporteren.

contact-image

Certificeringen

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid vormen de basis van onze bedrijfsvoering. Het verbeteren van de (milieu)kwaliteit van onze activiteiten en processen is daarom ook een thema waar we binnen onze organisaties voortdurend aan werken. Dit laten we ook zien door de certificeringen die wij hebben behaald, tw. het ISO 9001, ISO 14001 en VCA** certificaat. Met deze certificeringen geven wij aan dat wij onze verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van het milieu, voldoen aan de hoogste standaard wat betreft kwaliteitsmanagement en werken volgens de algemeen geldende veiligheidsprocedures. Afgelopen jaar hebben wij ons ook gecertificeerd voor trede 3 op de Safety Culture Ladder en voor trede 5 van de CO2 prestatieladder.

Een greep uit onze projecten

Remmingwerken Blauwverlaat, Achtkarspelen

Nauta Heeg
Infra
14 februari 2024

Pontonaanlandingen Zeeburgereiland, Amsterdam

Nauta Heeg
Infra
14 februari 2024

Steiger Noordzeekanaal, IJmuiden

Nauta Heeg
Infra
3 oktober 2023

Geleidewerk Hartelkanaal, Rotterdam

Nauta Heeg
Infra
12 februari 2024

We Make Steel Work

We hebben door de jaren heen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd met zeer uiteenlopende projecten en leggen de lat hoog als het gaat om kwaliteit, veiligheid en integriteit. We vinden het belangrijk dat we onszelf altijd blijven ontwikkelen. Hierdoor kunnen we met onze klanten en partners blijven vernieuwen en verder bouwen aan veilige, bereikbare en mooie werken in, op en aan het water.

#WEMAKESTEELWORK

Nieuws en verhalen

Jaarverslag TruSteel Group - 2023

Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
1 juli 2024

Week van de Technologie

Kampstaal
9 april 2024

GB Steel Group verder als TruSteel Group

TruSteel Group
Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
6 maart 2024

Onze nieuwe machinelijn

Kampstaal
14 februari 2024

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op.

Staalbouw Nauta Heeg
De Draei 21
8621 CZ Heeg
KvK 01068509