Onze Marktgebieden

Utiliteitsbouw

Circulair en duurzaam bouwen

Industrie

Totaaloplossingen voor de industriële markt

Energie

Slimme energieoplossingen

contact-image

Kennis en Expertise

Vanuit onze vestigingen in Emmeloord en Ootmarsum zetten wij ons iedere dag met veel plezier in voor onze opdrachtgevers en werken we aan uiteenlopende projecten in de utiliteitsbouw en industrie, waaronder datacenters en distributiecentra. We maken gebruik van prefab gevels, waardoor we de bouwsnelheid aanzienlijk kunnen verhogen. Het voordeel voor de klant is dat het gebouw eerder in gebruik kan worden genomen en dat prefab bouwen volledig modulair en demontabel is.

We werken tijdens projecten veelvuldig samen met ons zusterbedrijf Kampstaal, waarbij we samen steeds vaker de complete bouw van fundering, staal en beplating voor onze rekening nemen.

contact-image

Onze Aanpak

Samenwerken aan een project vereist wederzijds vertrouwen. We creëren dit vertrouwen door onze klanten te laten zien dat we kwaliteit leveren en een ervaren partner zijn om mee samen te werken. Dit bereiken we door een uitgekiende werkvoorbereiding, betrouwbare calculaties, een eigen engineering afdeling, deskundige adviezen en een persoonlijke benadering door onze ervaren medewerkers. Zij denken bij iedere opdracht graag met u mee. We staan dicht bij onze opdrachtgevers en werken in kleine toegewijde teams. Zo managen en beheersen we risico's en verhogen we het controleniveau voor onze klanten.

contact-image

Verschillende soorten metaalbewerking

Bij Kamplacon kunt u ook terecht voor zetwerk van metalen profielen op maat. We beschikken over een modern en geavanceerde machinepark. Hier kunnen onze vakmensen elke bewerking met de grootst mogelijke nauwkeurigheid voor u uitvoeren. Wij bieden een breed scala aan metaalbewerkingen aan, waaronder slitten (lengte max. 8000 mm & dikte max. 2 mm), knippen (lengte max. 6100 mm & dikte max. 6 mm), zetten (lengte max. 6400 mm & dikte max. 3 mm), kanten (lengte max. 5100 mm & perskracht 1700 KN), ponsnibbelen, boren, zagen, lassen en lasersnijden.

contact-image

Certificeringen

Kamplacon hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid, milieu en duurzaamheid. We zijn in het bezit van diverse certificeringen. Ons ISO 9001-certificaat benadrukt de inzet voor kwaliteitsmanagement, het VCA-certificaat wijst op veiligheidsnormen en het ISO 14001-certificaat toont aan dat we aandacht besteden aan milieumanagement. Daarnaast hebben we het keurmerk Dak- en Gevelborg in ons bezit.

We hebben ons ook gecertificeerd voor trede 3 op de Safety Culture Ladder. Met dit certificaat laten wij zien hoe veiligheidsbewust wij zijn en dat we als organisatie onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot veilig werken. Daarnaast hebben we ons ook gecertificeerd voor trede 5 van de CO2 prestatieladder. Al sinds 2015 zijn we bewust bezig met het terugdringen van onze CO2-uitstoot, met een reductie van 44% als tussenstand.

Een greep uit onze projecten

Baghouse Nestlé, Nunspeet

Kamplacon
Utiliteitsbouw
9 april 2024

Bedrijfshal Wiz-arts, Ens

Kamplacon
Utiliteitsbouw
12 februari 2024

Wajer Yachts, Heeg

Kamplacon
Utiliteitsbouw
14 juli 2023

Jan Snel, Eemshaven

Kamplacon
Utiliteitsbouw
27 april 2023

Distributiecentrum Aldi, Groningen

Kamplacon
Utiliteitsbouw
2 november 2022

Van Merksteijn International, Almelo

Kamplacon
Utiliteitsbouw
15 juli 2022

Onze dak-, gevel- en wandbekledingen

Onze dak-, gevel- en wandbekledingen bieden een snelle en aantrekkelijke oplossing voor nieuwbouw-, renovatie – en onderhoudsprojecten. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Naast de stalen dak- of wandbeplating verzorgen we ook het bijpassende zetwerk en de goten.

#WEMAKESTEELWORK

Nieuws en verhalen

Jaarverslag TruSteel Group - 2023

Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
1 juli 2024

Week van de Technologie

Kampstaal
9 april 2024

GB Steel Group verder als TruSteel Group

TruSteel Group
Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
6 maart 2024

Onze nieuwe machinelijn

Kampstaal
14 februari 2024

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op.

Kamplacon B.V.
Distributieweg 4
8304 BJ Emmeloord
KvK 39085409

Kamplacon locatie Ootmarsum
De Mors 37
7631 AH Ootmarsum
T +31 (0)541 292 503
E ootmarsum@kamplacon.com