De voordelen van onze luchtscheiders op een rij:

Luchtscheidingstechnologie: Onze luchtscheiders worden gebruikt om lichte materialen, zoals plastic, papier en ander drijvend afval te scheiden van zwaardere materialen in het invoermateriaal. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van de verschillende drijfvermogens van materialen in een luchtstroom.

Verbetering van de sorteerprecisie: Onze luchtscheiders dragen bij aan een verhoogde sorteerprecisie door lichte materialen efficiënt te scheiden van zwaardere fracties. Dit resulteert in schoner en zuiver gescheiden materiaal, wat de kwaliteit van het gerecyclede eindproduct aanzienlijk verbeterd.

Verwijdering van verontreinigingen: Naast het scheiden van lichte en zware materialen, helpen onze luchtscheiders ook bij het verwijderen van ongewenste verontreinigingen uit het afvalmateriaal. Dit draagt bij aan het verminderen van de hoeveelheid restafval en het optimaliseren van de recyclingefficiëntie.

Milieuvriendelijkheid: Onze luchtscheiders spelen een rol in het verminderen van het gebruik van water en chemicaliën die in sommige traditionele scheidingstechnologieën worden toegepast. Dit draagt bij aan een meer milieuvriendelijke en duurzame benadering van afvalverwerking.

Aanpassingsvermogen aan diverse materialen: Onze luchtscheiders zijn ontworpen om zich aan te passen aan verschillende soorten invoermaterialen en kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van recyclinginstallaties. Hierdoor zijn ze geschikt voor een breed scala aan recyclingtoepassingen, waaronder bouwafval, huishoudelijk afval en industrieel afval.