Onze producten

Zeeftechnologie

Onze trommelzeef heeft een sterke reputatie

Luchtscheiding

Onze componenten op het gebied van luchtscheiding zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om het scheidingsproces te bevorderen.

Industriële transportband

De transportbanden van TruSteel Recycling hebben een zeer hoge kwaliteit en zijn geschikt voor diverse toepassingen.
contact-image

Onze aanpak

Trusteel Recycling ontzorgt klanten volledig. Hierbij nemen wij het gehele proces voor onze rekening; vanaf het engineeren en de fabricage tot aan de montage, commissioning en optimalisatie op locatie.

1. ONTWERP & CALCULATIE
Wij denken in het voortraject graag mee met onze klanten. Hierbij wordt gekeken naar de verschillende mogelijkheden om zo tot de meest geschikte oplossing te komen. Zodra in overeenstemming met de klant gekozen is voor de juiste oplossing, wordt dit verder uitgewerkt tot een produceerbare oplossing.

2. ENGINEERING & PROJECTLEIDING
Op onze eigen engineerafdeling werken onze engineers met het softwarepakket Inventor unieke ontwerpen uit. Onze projectleiders begeleiden hierbij het gehele project, waarbij zij zullen aansluiten vanaf de offertefase. Dezelfde projectleider zal gekoppeld blijven bij de opdracht en tot aan de oplevering uw vaste contactpersoon zijn.

contact-image

3. PRODUCTIE
Wij beschikken over een modern en uitgebreid machinepark met een draai- frees- en constructieafdeling waardoor we de kwaliteit in eigen hand hebben en snel kunnen handelen bij storingen of schade.

4. CONSERVERING
Conserveringstechnieken geven onze producten een lange levensduur mee. Daarnaast kunnen wij door de conservering de componenten de gewenste uitstraling van de klant geven.

5. MONTAGE
Ons team bestaat ook uit een montagegroep die werkzaamheden op de locatie voor de klant kan uitvoeren. Samen met de projectleiding wordt hiervoor een projectplan opgezet, zodat de werkzaamheden volgens planning gerealiseerd worden.

contact-image

Duurzame oplossingen

Wij begrijpen dat de diversiteit aan afvalstromen in de moderne recyclingindustrie vraagt om flexibele en efficiënte oplossingen. Daarom zijn onze producten geschikt voor een breed scala aan afvalstromen, waaronder; GFT, huishoudelijk afval, OWF - organisch materiaal, RDF, C&D (bouw- en sloopafval), C&I (commercieel en industrieel afval) en plasticrecycling. Door de robuuste bouw kan het onderhoud op de machines geminimaliseerd worden en is de technische levensduur hoog.

contact-image

Certificeringen

We stellen hoge eisen aan kwaliteit en willen op een zo efficiënt mogelijk wijze kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten voor onze klanten realiseren. Hierbij werken we volgens de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ons ISO 9001-certificaat benadrukt de inzet voor kwaliteitsmanagement, het VCA-certificaat wijst op veiligheidsnormen en het ISO 14001-certificaat toont aan dat we veel aandacht besteden aan milieumanagement.

We zijn ook gecertificeerd volgens de volgende normen; EN 1090-1 EXC-4, 1090-2 EXC-4, EN-ISO 3834-2. Net als de andere divisies zijn wij ook in het bezit van het veiligheidscertificaat trede 3 en hebben we ons gecertificeerd voor trede 5 van de CO2 prestatieladder.

Een greep uit onze projecten

Zeeftrommel, Sortiva Alkmaar

TruSteel Recycling
Recycling
5 december 2023

Sorteerinstallatie, PreZero Groningen

TruSteel Recycling
Recycling
14 september 2023

Scheidingstrommel, Omrin Heerenveen

TruSteel Recycling
Recycling
23 augustus 2023

Dano Drum, Omrin

TruSteel Recycling
Recycling
18 december 2020

Zeeftrommel - Attero, Wilp

TruSteel Recycling
Recycling
11 april 2024

Oplossingen voor afval recycling

We zetten ons in om op een klimaatvriendelijke manier waarde te creëren uit afval. De toekomst is hergebruik! Én daar ligt voor ons de uitdaging: het ontwikkelen van recycling- en sorteersystemen die voor een beter milieu zorgen.

#WEMAKESTEELWORK

Nieuws en verhalen

Jaarverslag TruSteel Group - 2023

Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
1 juli 2024

Week van de Technologie

Kampstaal
9 april 2024

GB Steel Group verder als TruSteel Group

TruSteel Group
Kampstaal
Kamplacon
MF Emmen
Nauta Heeg
TruSteel Energy
TruSteel Infra
TruSteel Recycling
Vossebelt
6 maart 2024

Onze nieuwe machinelijn

Kampstaal
14 februari 2024

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Trusteel Recycling
Phileas Foggstraat 35
7825 AK Emmen
KvK 04084058