In samenwerking met Hakkers BV hebben wij 6 paalkoppen gerealiseerd die zijn geplaatst in de Aziëhaven. Dit is een haven in het Amsterdamse havengebied waar overslag en bewerking van bouwmaterialen plaatsvindt. De haven in Westpoort bestaat uit een 6-tal havenbekkens die vernoemd zijn naar verschillende werelddelen. De door ons gerealiseerde paalkoppen dienen in deze haven als aanmeervoorziening voor de scheepvaart.

contact-image

Productie paalkoppen

De paalkoppen van elk 10 ton zijn intern geconserveerd en voorzien van een herkenbare en opvallende gele kleur. Nadat het las- en conserveringswerk was afgerond zijn de paalkoppen verder aangekleed met wrijfschorten, trappen en roosters. De wrijfschorten zijn voorzien van kunststof wrijfschortbekleding, zodat in het geval van wrijving de schade aan een schip zoveel mogelijk wordt beperkt. Om de bouwtijd in de haven te reduceren zijn de gefabriceerde paalkoppen in zijn geheel geleverd. Deze zijn op locatie op stalen buispalen geplaatst en afgelast.

contact-image

Samenwerking

Tijdens dit project is er met verschillende divisies binnen de TruSteel Group samengewerkt, waaronder Kampstaal. Zij hebben het buizensnijwerk voor hun rekening genomen.

Gerelateerde projecten

Geleidewerk Hartelkanaal, Rotterdam

Nauta Heeg
Infra
12 februari 2024

Steiger Noordzeekanaal, IJmuiden

Nauta Heeg
Infra
3 oktober 2023

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op.

Staalbouw Nauta Heeg
De Draei 21
8621 CZ Heeg
KvK 01068509