Compression Systems Holland BV is begonnen als distribiteur in de olie- en gasindustrie en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van op maat gemaakte gascompressie-oplossingen. Om meer projecten voor haar klanten te kunnen realiseren heeft Compression Systems Holland BV de productieruimtes opgeschaald. Als trouwe klant is het voor de dak- en wandbeplating daarbij uitgekomen bij Kamplacon.

contact-image

Nieuwe werkplaats

De nieuwe werkplaats in Vianen hebben wij voorzien van circa 1800m² dakplaten en 1300m² gevelpanelen. Naast de beplating heeft Kamplacon ook de lichtstraten en deur- en raamkozijnen geïnstalleerd. In totaal zijn er 8 lichtstraten van 10 bij 1,50 meter op het dak van de nieuwe hal gemonteerd. In samenwerking met ons zusterbedrijf Trusteel Energy zijn er vervolgens 288 zonnepanelen aangebracht voor de terugwinning van elektriciteit.

contact-image

Interne kantoren

Intern hebben wij de goederenontvangstruimte en het kantoor onder handen genomen. Op De HSB-wanden hebben wij circa 350m² verticale sandwichpanelen gemonteerd. Door deze nieuwe gevelbeplating hebben de ruimtes een modern en strak aanzien gekregen.

Gerelateerde projecten

Distributiecentrum Aldi, Groningen

Kamplacon
Utiliteitsbouw
2 november 2022

Van Merksteijn International, Almelo

Kamplacon
Utiliteitsbouw
15 juli 2022

Jan Snel, Eemshaven

Kamplacon
Utiliteitsbouw
27 april 2023

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op.

Kamplacon B.V.
Distributieweg 4
8304 BJ Emmeloord
KvK 39085409