Als familiebedrijf heeft Breman Machinery alle kennis in huis om klanten een gecertificeerd maakproces te bieden. Als leverancier en aannemer van uitdagende totaalproducten maakt het bedrijf de meest uiteenlopende stalen constructies.

contact-image

Samenwerking

In Genemuiden hebben wij in samenwerking met zusterbedrijf Kampstaal een nieuwe bedrijfshal gebouwd voor Breman Machinery. Kampstaal heeft de staalconstructie geplaatst waarna wij bij Kamplacon het dak hebben voorzien van dakconstructies en de gevels van gevelbekleding.

contact-image

Dak- en wandconstructies

De nieuwe productiehal heeft een afmeting van 100x20 meter en is 12 meter hoog. Op deze hal hebben wij circa 2000m² dakplaten en 2500m² geïsoleerde wandconstructies gemonteerd. Naast de productiehal hebben wij ook het de kantoor voorzien van dak- en wandconstructies. Dit aangrenzende pand geplaatst naast de productie onderscheidt zich met de modulaire paneelsystemen die gemonteerd zijn op de voorgevel. Hier is gekozen voor Silk F cassettes panelen van SCH-Holland. De voorgevel van het kantoor hangt voorover, waardoor er uitdaging lag in de montage en het uitlijningsproces.

Gerelateerde projecten

Compression Systems Holland, Vianen

Kamplacon
Utiliteitsbouw
17 juni 2024

GMB, Kampen

Kamplacon
Utiliteitsbouw
17 juni 2024

Jan Snel, Eemshaven

Kamplacon
Utiliteitsbouw
27 april 2023

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op.

Kamplacon B.V.
Distributieweg 4
8304 BJ Emmeloord
KvK 39085409