Bij Vossebelt hechten we enorm veel waarde aan het welzijn van onze medewerkers. Een veilige en gezonde werkomgeving draagt niet alleen bij aan het welzijn van ons personeel, maar ook aan de efficiëntie en kwaliteit van ons werk. Tijdens een veiligheidsdag hebben we ons gebogen over diverse onderwerpen op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden bij ons op de werkvloer.

Tijdens de workshop “ergonomie op het kantoor” hebben we het gehad over de gezondheidsrisico’s op de lange termijn. Én tijdens de workshop “reanimatie en het gebruik van de AED” hebben we geleerd hoe we een hartstilstand herkennen en hoe we de reanimatieprocedure moeten uitvoeren. Daarnaast hebben we het correct inzetten van gereedschappen en middelen behandeld met de workshops “veilig hijsen” en “werken op hoogte”.

We kijken terug op een geslaagde veiligheidsdag! Door bewust om te gaan met veiligheidsrichtlijnen en arbeidsomstandigheden streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin al onze werknemers veilig en met plezier zijn of haar werkzaamheden kunnen uitvoeren.