Bart Haaijer is per direct aangesteld als de nieuwe operationeel directeur van Vossebelt. Hij volgt hiermee voormalig directeur Wouter Faber op. In zijn rol als operationeel directeur neemt Bart Haaijer ook plaats in het management team van het moederbedrijf GB Steel Group.

De promotie naar operationeel directeur is een mooie stap in de carrière van Bart Haaijer binnen GB Steel Group. Bart is al meer dan 15 jaar werkzaam bij onze divisie Machinefabriek Emmen, waarvan de laatste vijf jaar als bedrijfsleider. In zijn nieuwe rol als operationeel directeur heeft Bart de leiding over zowel de engineering en productie van Vossebelt als die van MF Emmen. Door kennis te bundelen kunnen we onze klanten voorzien van betere werktuigbouwkundige oplossingen op maat. Deze aanstelling is een belangrijke vervolgstap in de professionalisering van Vossebelt. We willen de komende jaren onze positie in de markt versterken door ons huidige productaanbod verder uit te breiden. Daarnaast zullen we intensiever samen gaan werken met onze andere machinebouwer binnen de groep, Machinefabriek Emmen. We zullen samen nieuwe producten ontwikkelen en deze vervolgens efficiënter produceren door productietechnieken op elkaar af te stemmen.

De huidige directeur Wouter Faber beëindigt in maart zijn werkzaamheden voor Vossebelt en als technisch directeur van GB Steel Group. Sinds zijn start in 2008 heeft Wouter Faber een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Vossebelt. Wij zijn Wouter dan ook zeer dankbaar voor al het werk dat hij heeft verzet. We betreuren zijn vertrek, maar hebben alle begrip dat hij kiest voor een nieuwe uitdaging, waarbij we hem heel veel succes wensen.

Over Vossebelt

Vossebelt is toonaangevend in de productie van kippers en afzetcontainers. Daarnaast heeft Vossebelt zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van bandlossers, afdeksystemen en speciaalbouw. Het bedrijf heeft de beschikking over 4 grote productiehallen in Geesbrug en verzorgt van hieruit het hele proces; vanaf het ontwerpen en de fabricage tot aan de opbouw en aflevering. Hierdoor kan snel en adequaat worden voldaan aan de vraag naar zowel standaard als maatwerk oplossingen voor de transportsector en overheden.

Over MF Emmen

MF Emmen is een machinebouwer met circa 63 medewerkers. In de loop der jaren heeft het bedrijf haar sporen verdiend in de infratechniek, recycling techniek en machinebouw. Er is expertise ontwikkeld in infratechniek met het bouwen van bruggen en sluizen. Ook op het gebied van recycling is MF Emmen een sterke speler met producten als zeeftrommels en luchtscheiders. MF Emmen is daarnaast met haar uitgebreide machinepark ook actief voor klanten in de industrie, van energie tot voedingsmiddelentechnologie. Met een breed scala aan disciplines in huis, verregaande mechanische kennis en de benodigde certificeringen is MF Emmen een betrouwbare partner in de markt.