Vanaf 1 februari zal Benjamin Beelen de rol van interim commercieel directeur van MF Emmen vervullen. Hij neemt deze rol over van Derk Jan Weeke, die als adviseur betrokken blijft bij MF Emmen.

Benjamin Beelen zal de disciplines recycling en infra tijdelijk aansturen en zal samen met operationeel directeur Bart Haaijer de directie over MF Emmen voeren. De discipline industrie, gericht op draai- en freeswerk en algemene machinebouw, valt in het vervolg onder het operationele domein van Bart Haaijer. Benjamin Beelen heeft ruime ervaring in zowel de markt voor recycling als machinebouw en zal deze kennis nu inzetten bij MF Emmen waar hij zal samenwerken met de project- en tendermanagers in de recycling en infra teams. Hij zal deze rol combineren met een commercieel ondersteunende rol bij machinebouwer Vossebelt. Derk Jan Weeke blijft als adviseur betrokken bij MF Emmen.

Over MF Emmen

MF Emmen is een werktuigbouwer met ruim 60 medewerkers die in de loop der jaren haar sporen heeft verdiend in de infratechniek, recycling techniek en machinebouw. Binnen de infratechniek heeft het bedrijf expertise ontwikkeld in het bouwen van bruggen en sluizen. Op het gebied van recycling legt MF Emmen zich voornamelijk toe op producten als zeeftrommels en luchtscheiders maar ook op complete recycling lijnen. Ook klanten uit de industrie kunnen bij MF Emmen terecht voor het zwaardere draai- en freeswerk. Door de project gestuurde organisatie is MF Emmen in staat om voor deze klanten totaaloplossingen te bieden. Door gebruik te maken van een breed scala aan disciplines in huis, verregaande mechanische kennis, benodigde certificeringen en gekwalificeerde medewerkers is MF Emmen voor elke klant een betrouwbare partner. De organisatie is ingericht om zowel nationaal als internationaal te opereren en kan met verschillende contractvormen omgaan.