Graag presenteren wij het online jaarverslag van GB Steel Group. Met dit jaarverslag leggen we verantwoording af over onze activiteiten van het afgelopen boekjaar en geven we een toelichting op onze visie voor de komende jaren.

Terugblik

In 2022 kregen we te maken met een ongekende stapeling van externe invloeden. Begin 2022 had Covid-19 ons nog in de greep, maar al snel ging onze aandacht vooral uit naar de oorlog in Oekraïne. Naast het menselijk leed voor de bevolking daar, heeft de oorlog grote gevolgen voor de economie. We kregen te maken met veel schaarste en gestegen grondstofprijzen. Desondanks hebben we goed gepresteerd en wisten we de resultaten vast te houden. Dit zien we terug bij de omzet. Die steeg in 2022 maar liefst met 39%, voor het eerst in de geschiedenis van de groep naar 100 miljoen. Weliswaar relatief een lichte daling van de marge in procenten, maar gezien de crises die zich in de wereld voltrekken, kunnen wij alleen maar tevreden zijn met deze resultaten op groepsniveau.

Vooruitblik

Ook de vooruitzichten bieden een gezond perspectief. De financiële gezondheid, de volle orderportefeuille en het vakmanschap binnen onze organisatie biedt een uitstekende basis om te profiteren van de kansen in de markt. Er worden ook in het nieuwe jaar toonaangevende nieuwe projecten ontwikkeld, gebouwd en gerealiseerd, waaronder bruggen, datacenters, recyclinginstallaties, parkeergarages, distributiecentra en maatwerk- oplossingen voor de transportsector.

Benieuwd naar ons werk? Ook over het jaar 2022 hebben we een hoop te vertellen. In ons jaarverslag lees je waar we ons het afgelopen jaar mee bezig hebben gehouden, welke successen we hebben geboekt en wat onze plannen zijn voor de toekomst.

Lees hier het jaarverslag 2022.